TEL: 0344 – 69 12 52

Voet-pool Maurik

Maurik, 1 happy island

Het Eiland van Maurik ís fun, beleven & genieten! Voetpool is slechts 1 van de vele onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden

ook:

  • Een 27 holes Voetgolfbaan
  • Een 18 holes Pitch & Putt golfbaan
  • e-Chopper rijden
  • De Escape Game
  • Wappiebal
  • Escape rooms (in Veenendaal)
  • Horeca

Voetgolf

Zeg je Voetgolf dan zeg je Maurik want wij hebben de eerste én enige 27 holes Voetgolfbaan van Nederland. Vele profclubs hebben onze baan al bezocht dus je kunt je score vergelijken met die van de spelers van o.a. AJAX, NEC, FC Utrecht, Den Bosch en FC Volendam.

Voetgolf (ook wel Footgolf genoemd) is een combinatie van Voetbal en Golf. Je speelt met een Voetbal en loopt, net zoals bij Golf, een 18 holes baan (of 27 holes als je ze allemaal wilt spelen). Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

Voetpool is natuurlijk perfect te combineren met een rondje Voetgolf. Daag je vrienden of voetbalteam uit voor een dagje ‘kicken & mikken’!

Voor meer informatie: www.voet-golf.nl

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt is hét golfspel voor iedereen! Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te spelen. Na een korte uitleg kun je zelfstandig het spel gaan spelen. De afstanden van onze holes zijn tussen de 30 en 70 meter en juist door deze korte afstanden is Pitch&Putt ook heel leuk om te doen voor niet-golfers. Jong, oud, sportief of niet … echt iedereen kan eraan meedoen!

Voor meer informatie: www.pitchenputtmaurik.nl

e-Chopper toeren

Dit jaar hebben we besloten de solexen te vervangen door een duurzaam alternatief: de elektrische e-Chopper. Een stoere gave blikvanger waarop je comfortabel kan genieten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft! Via een app op je telefoon volg je de route.  Met collega’s, familie of vrienden … een Choppertocht is gegarandeerd plezier voor iedereen.

Voor meer informatie: www.solexbetuwe.nl

De EscapeGame

Een interactief spel waarbij teams onderling tegen elkaar strijden. Met een tablet en een koffer met inhoud trekt elk team ten strijde op het Eiland van Maurik. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes. Het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel!

Het spel is geschikt vanaf 12-15 personen en tot +/- 200 personen.

Het is een variant op de populaire escape rooms maar dan zonder de grenzen van 1 kamer. Lekker buiten bezig zijn met het oplossen van alle raadsels en het doen van de opdrachten. Door het competitie element is het een activiteit bij uitstek voor TEAMBUILDING. Voor meer info klik hier.

Wappiebal

Vanaf september 2017 is het lachen, gieren, brullen op het Eiland van Maurik met Wappiebal: een potje voetbal spelen met een wappiebril op…wat is dat nou weer een ‘wappiebril’? Dat is een bril die het beeld zodanig vervormt dat het lijkt alsof je onder invloed bent. En dat zonder een druppel te drinken. Hilarisch en geweldig in combinatie met 1 van de andere activiteiten.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur, Barbecue, buffetten

…. Alles kan in Maurik!

Start typing and press Enter to search